Nieuws          
           
           

 

               
  >>

Vijfde Seniorenmarkt in 2017 was uniek

Vrijdag 21 april en zaterdag 22 april 2017 organiseerde de Vrienden van Odendael in samenwerking met Odendael voor de 5de keer het evenement "Seniorenmarkt"

Het evenement is een samenkomst van bezoekers met bedrijven. instellingen en organisaties die de ZORG van senioren een warm hart toedragen.

Iedereen - jong en oud - was welkom op de Seniorenmarkt. De toegang was gratis.

   
               
  >>

Rolstoelbus voor spontane uitstapjes

Vrijdag 11 mei 2012 heeft de Stichting Vrienden van Odendael een rolstoelbus overhandigd aan Odendael. De bus is door de stichting aangekocht en geheel belangenloos geschonken.
De bus krijgt een multifuncionele bestemming en zal voornamelijk worden ingezet als vervoermiddel voor de Odendaelse senioren. Het is de bedoeling dat met de bus leuke uitstapjes worden gemaakt; een kaarsje aansteken in de Sint-Jan van Den Bosch, iets verder weg winkelen of koffie gaan drinken, bezoekje aan tentoonstelling, tuincentra of dergelijke. De bus is echt bedoeld vor extraatjes en zal worden bestuurd door vrijwilligers.Mocht het zo uitkomen dan zal Odendael de bus ook inzetten voor praktische zaken. Z is de bus al gebruikt om maaltijden naar eetpunten te brengen. Kortom, een van de wensen van de bewoners van Odendael is door de Vrienden van Odendael weer tot ingevuld. Bent u nog geen vriend? Vul dan a.u.b. het aanmeldformulier in bij de knop "aanmelden". Uw steun kunnen de senioeren goed gebruiken.